Middagsymposium


7 november 2019


Bildung.city | Amsterdam

Voorwaarden

ORGANISATIE
Het symposium Groepsklimaat in de (L)VG woongroep is een coproductie van Uitgeverij SWP en Logacom. De logistieke organisatie is in handen van Logacom.

DATUM EN PLAATS
Het symposium vindt plaats op 7 november 2019 in Bildung.city te Amsterdam-Duivendrecht (Spaklerweg 79, 1114 AE).

INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN
Deelname aan dit congres bedraagt €139,- excl. btw, dit is inclusief consumpties en materiaal: het boek Groepsdynamiek in de verstandelijk gehandicaptenzorg tas, schrijfbloc, balpen en handouts van de verschillende presentaties (mits beschikbaar gesteld door spreker). U kunt zich inschrijven via het online aanmeldingsformulier. Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een factuur voor de betaling van deelnamekosten.

KORTINGSREGELINGEN
Meerpersoonskorting: bij meerdere deelnemers uit één organisatie/instelling krijgt de tweede deelnemer 5% korting en de derde tot en met de negende deelnemer 10% korting. Vanaf 10 personen: 20% korting! 
Voorwaarde voor de meerpersoonskorting is dat het factuuradres voor deelnemers gelijk is.

Abonneekorting: Abonnees van het tijdschrift SoziO ontvangen 29 euro korting op deelname, deelname bedraagt dan €110,- excl. btw.
Abonnees van het tijdschrift Participatie en Herstel ontvangen 29 euro korting op deelname, deelname bedraagt dan €110,- excl. btw
Voorwaarde bij abonneekorting is opgave van uw abonneenummer, dit hebben wij nodig om uw korting te verifiëren. Per abonneenummer wordt er voor één persoon korting aangeboden. Het nummer kunt u vinden op de adresdrager op de seal van het tijdschrift.

Studentenkorting: Studenten ontvangen 29 euro korting, deelname bedraagt dan €110,- excl. btw. 
‚ÄčVoorwaarde voor studentenkorting is dat er bij de aanmelding een leesbare kopie van de collegekaart wordt gevoegd.

Kortingen kunnen (behalve de meerpersoonskorting) niet met elkaar worden gecombineerd. Wanneer u gebruik wilt maken van een korting, dan dient u dit zelf aan te vinken bij uw aanmelding. Met terugwerkende kracht worden er geen kortingen verwerkt.

ALGEMENE VOORWAARDEN
Bij aanmelding zijn de algemene voorwaarden van Logacom van kracht. Hiervoor verwijzen wij naar www.logacom.nl.
 
ANNULERINGSREGELING
Voor annulering gelden de volgende termijnen:
1. Bij annulering vóór 24 oktober 2019 bent u 25% van de deelnamekosten verschuldigd.
2. Bij annulering tussen 24 oktober en 31 oktober 2019 bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd.
3. Bij annulering na 31 oktober 2019 bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd.
Bij verhindering heeft een deelnemer het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits dit van tevoren schriftelijk aan de organisatie is gemeld.
 
CONTACTGEGEVENS
 
Organisatie
Doris Spanjaard  d.spanjaard@logacom.nl
 
Nadere informatie
Logacom BV, Postbus 12010, 1100 AA AMSTERDAM.
Telefoon 020-3203364
 
De faciliteiten van Bildung.city zijn helaas niet toegankelijk voor minder valide personen. Het symposium vindt plaats op de tweede verdieping en wij zijn niet voorzien van een lift.